Een bestelling via de webshop plaatsen

Webshopbestelling
Een bestelling plaatsen op AirCenterBest.nl gaat eenvoudig.
Nadat u het juiste product heeft gevonden kunt u dit bestellen. Dit doet u door het gewenste aantal in te vullen en de knop Bestellen aan te klikken. Hierdoor komt u direct in de winkelwagen waar het gekozen artikel met het gewenste aantal al aanwezig zijn. Door het gewenste aantal te controleren, de betalingsmethode te selecteren en op de knop Verder naar stap 2 te klikken komt u op de pagina waar u uw persoonsgegevens dient in te vullen. Vul deze zo compleet mogelijk in, ga akkoord met de algemene voorwaarden en druk op de knop Verder met stap 3. U gaat nu verder met de gewenste betaling. Indien u voor iDeal heeft gekozen wordt u naar de betaalsite geleid waar u in uw vertrouwde bank omgeving de betaling kan afronden.

Veilig betalen
U kunt bij Air Center Best op verschillende manieren betalen:

iDeal:
De meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Via een beveiligde verbinding betaald u gemakkelijk, veilig en snel via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

Overschrijving:
Het verschuldigde bedrag dient te worden overgemaakt naar de aangegeven rekening en het rekeningnummer onder vermelding van uw bestelnummer.

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij overgaan tot levering van de bestelling / reserveren van de bestelling. U ontvangt van ons een bericht zodra de bestelling is verzonden / gereserveerd. Na bestelling ontvangt u per email nogmaals alle gegevens van uw bestelling en informatie over de levering en betaling.

Klanten buiten Nederland:
Voor klanten buiten Nederland is het uitsluitend mogelijk om het bedrag vooraf over te maken via een bankoverschrijving. (Let op: NADAT u de order via de webshop heeft geplaatst) Hierbij zijn de volgende additionele gegevens nodig:
-Rabobank rekeningnummer: 1199.72.484
-IBAN: NL53 RABO 0119 9724 84
-BIC: RABONL2U

Let op in het geval van handmatig overschrijven: Voldoe uw betalingen altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer als betalingskenmerk. Als u meerdere openstaande bedragen bij elkaar optelt om zo alles in 1 keer te voldoen, kunnen we namelijk niet garanderen dat de betaling correct verwerkt wordt.

Een bestelling wijzigen
Nadat een bestelling is ontvangen zal vrijwel direct gestart worden met het verwerken van deze bestelling. Indien u een wijziging wenst te maken in de order dient u zo spoedig contact op te nemen met AirCenterBest. Wij zullen trachten om de wijziging door te voeren maar kunnen vanwege het snelle verwerkingsproces hier geen toezeggingen over doen

Annulering door AirCenterBest
Een artikel of een bestelling kan door ons geannuleerd worden omdat wij het artikel uiteindelijk toch niet kunnen leveren of omdat, in geval van betaling via een bankoverschrijving, de betaling na 2 weken nog niet is ontvangen.

Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsverplichting te vervallen. Als u al betaald heeft, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Plaats een nieuwe bestelling om het betreffende artikel alsnog te ontvangen of raadpleeg regelmatig onze website op beschikbaarheid als het artikel niet leverbaar is. Uiteraard kunt u met ons overleggen voor een alternatief artikel.

Bezorgen
AirCenterBest doet haar best om bestellingen, voor zover mogelijk, in 1 keer aan u te verzenden. Toch kan het regelmatig voorkomen dat er via meerdere verzendingen geleverd gaat worden omdat ook onze toeleveranciers voor ons direct verzenden.
Indien u meerdere artikelen besteld, is het uiteraard mogelijk dat de verzending uiteindelijk zal bestaan uit meerdere pakketten.

Op postbus adressen wordt niet geleverd!

Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. We brengen u altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van dergelijke vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met onze orderdesk. (webshop@aircenterbest.nl of telefonisch +31 (0) 499 37 56 80)

Levering in het buitenland
AirCenterBest.nl levert uitsluitend binnen Nederland en Belgiƫ.

Artikel bestellen buiten de webshop om

Artikelen met prijs
Indien u geen gebruik wenst te maken van de webshop functie kunt u via ons contactformulier een order naar ons sturen.
geef hierbij s.v.p. aan:
- aantal
- artikelomschrijving met evt artiekelnummer
- verzoek om, naast de verplichte velden, op te geven: straat, huisnummer en postcode waar we de order naar toe dienen te sturen.

U krijgt per ommegaande van ons een proforma nota met de verzendkosten.
U maakt het bedrag onder vermelding van het notanummer over op onze bankrekening.
Zodra de betaling zichtbaar binnen is dragen wij zorg voor verzending.

Bekijk hier de foto van Artkel bestellen. Sleutelwoorden: